World By Kira

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Karma skutočne existuje!

Niektorí, čo ste môj blog už postrehli, ste už prišli na to, prečo tento blog prišiel a čo sa v mojom živote deje. No teraz tento blog stráca pointu, avšak aj napriek nečakanej zmene, s blogom pokračujem a idem ďalej. :)
Pamätáte si na môj ufňukaný úvod o tom, ako mi moja dobrá kamarátka prebrala niekoho, s kým mi bolo dobre a cítila som sa vínimočná? Nuž teda, tak pokračujem v príbehu (mala by som to nazvať rozprávkou alebo paródiou na love story) Nuž tak oni už spolu chodili. A jedného dňa išiel do práce (na brigádu) do čiech. A stretnem tú kamarátku na zástavke. Tak som sa pozdravila a ona "Ahoj Karin, vieš, niečo sa stalo... ja som pojebala (ospravdlňujem sa za vulgarizmus, je to citácia) Jara. S Majom" (možno som spomenula, že Majo bol jej bývalý, s ktorým sa pre Jarina rozišla) Stratila som reč. No ako som túto novinku rozdýchala opýtala som sa "A čo ideš robiť?" "Nič... nechcem aby to vedel. On je pridobrý na to, aby som mu takto ublížila. Nepovieš mu to, však?" Bola som prekvapená, pretože ona vie, že by som to nepovedala. Však s Jarom som od tej doby čo sa to celé udialo nebola v kontakte. No nakoniec sa to prevalilo. Dozvedel sa to od Maja, jej bývalého. Prekvapenie, však? Sama by som nečakala, že sa to takto zvrtne. Život je ale "beťár" keď to má všetko takto dobre premyslené. :)

Kira´s life... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014