World By Kira

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Máš zlosť? Vybi si ju na.... kreditke! :)

Dlho som tu nič nenapísala, toto je príhoda ešte z tohto piatku, v karisbloku som to mala napísané skôr, ale až teraz som si našla čas to napísať aj tu. :) A dúfam, že ma naši neodstrihnú od financií...
Po sklamaní, že som nešla na festival ma moja najlepšia kamarátka a spolužiačka vytiahla do mesta na nákupy. Trošku si prevetrať hlavu, ale aj kreditku. Teraz tak rozmýšľam, možno som minula priveľa, ale naši mi našťastie nepovedali nič. Veď predsa len, jeseň je už čoskoro za dverami, obchody už prekvitajú oblečením a lá "jesenná sezóna" a ja nemám nič s dlhým rukávom, resp. nemala som. :) A okrem nákupu nesmelo chýbať espresso v našom obľúbenom podniku, ktorý je teraz cez prázdniny prázdnejší, tak sme si pokojne a s istotou ísť na najlepšie miesta s výhľadom. Neskôr sme zavítali aj v pizzérii, ktorú navštevujeme od príchodu na strednú. A taktiež sme si osladili život na záver horúcou čokoládou a koláčikom. :) Je dobré vedieť, že vždy nech sa deje čokoľvek máte niekoho, kto bude pri vás a podporovať vás a radiť vám. Ale ešte lepšie je, keď to je vzájomné, presne ako u nás dvoch. Preto Ti Reňuška moja ďakujem, že ťa mám. :)

Kira´s life... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014