World By Kira

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Niečo ako úvod

Asi by som môhla prezradiť niečo o sebe a tiež, prečo tento blog vznikol. Tak teda sa to idem pokúsiť napísať bez toho, že by som vytopila svoju izbu slzami, alebo sa naopak, nahnevať do nepríčetna.
Tak teda, asi by sa patrilo niečo k úvodu. Takže idem na to: Som mladá študentka obchodnej akadémie, ktorá sa snaží nájsť samú seba. Že kedy som sa stratila? Presne dňa 16. 08. 2014, keď jeden chalan, s ktorým... ako by som to správne nazvala... s ktorým to vyzeralo sľubne, sa počas mojej neprítomnosti dal do kopy s inou. A tá iná nebola nik iný, ako moja veľmi dobrá kamarátka. Tak som z toho trošku sklamaná a iste nemôžete mi zazlievať, že z oboch. Avšak pri nich sa nezmôžem na nič iné, ako môj úsmev. Presne taký, aký mám v popise práce na brigáde. Preto som si povedala, že takto to už ďalej nemôže ísť. Musím sa zmeniť zo slušnej, empatickej, tolerantnej a až priveľmi ochotnej žienky na niečo, čo nik a nič tak ľahko nezlomí. Pretože ako sa už hovorí a iste ste to aspoň raz počuli "Za dobrotu na žobrotu." Ale uznajte. Je ťažké sa teraz meniť, keď do mojích 16 rokov bolo so mnou zaobchádzané ako v rukavičkách, tak niet divu, že od života znášam ťažko takéto údery. Ostáva mi len veriť, že sa dokážem zmeniť na silnú a sebavedomú ženu. A keďže neviem za ako dlho sa mi to podarí a či sa mi to vôbec podarí, tak si tu budem písať všetky svoje pocity, nálady, myšlienky. Bude to tu ako môj denník, alebo najlepší kamarát, ktorému môžem úplne dôverovať. A ak sa mi to nepodarí, verím, že je veľa sklamaných a zlomených mladých ľudí, čo sa taktiež pokúšajú hľadať a týmto blogom Vám chcem povedať Nie ste úplne sami...Vždy pri Vás niekto stojí. Meniť sa môžeme spoločne. :) Tak mi teda držte palce. Kira.

Kira´s life... | stály odkaz

Komentáre

  1. Hm
    Vedela tá kamarátka, že sa ti páči a že s ním chceš chodiť a aj napriek tomu ti ho prebrala? Tak to je fakt podraz z jej strany... Ty však najlepšie vieš, či jej to chceš odpustiť alebo nie, ale na krátky čas by si si mohla dať od nich oboch prestávku, čo zrejme aj bude, keď sú spolu... Toto kamarátka podľa mňa neurobí, ale zas ide aj o toho chalana, zrejme si vybral ju, lebo sa mu viac páčila. Ja viem, je to kruté, ale je to tak. Aj za tebou keby prišiel nejaký chalan a tebe sa nepáči, tak s tým nič nenarobíš. Hľadaj ďalej :) Držím palce v hľadaní, brigáde a koniec koncov aj v blogovaní. :)
    publikované: 17.08.2014 15:31:50 | autor: zo-zivota (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    No v tom čase, keď ja som bola s ním, bola tá kamarátka s iným. A neskôr keď sa ona s ním rozišla, tak sa stretávala s tým mojím v partii. Bola na tom lepšie, keďže von chodila oveľa častejšie ako ja, tak sa dali do kopy po čase a ja som sa to dozvedela, až keď som prišla zo zahraničia :) a možno to vyznie strelene, ale nechcem prísť o kamarátku kôli nejakému chalanovi, čo tiež nevedel čo od dobroty iba mi klamať počas mojej neprítomnosti do správ... a viem, že by som potrebovala od nich prestávku, ale tá kamarátka ma ustavične kontaktuje a nechcem jej dať na javo, že mi bolo ublížené :) a ďakujem veľmi pekne dúfam, že sa mi to všetko podarí :)
    publikované: 17.08.2014 19:21:13 | autor: WorldByKira (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014