World By Kira

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ja som nepoučiteľná! o.p.a.k.o.v.a.n.e.!.

Včera som tu nič nepísala z jedného prostého dôvodu a to: Nikde som nemohla nájsť svoj karisblok, v ktorom tieto články vznikajú.
Možno ste si všimli a možno nie, že k úvodu mi jedna milá osoba zanechala komentár (veľmi ma ním potešila), kde mi radila, aby som si od kamarátky a teraz jej "priateľa" dala prestávku. Iste, je to logické. Avšak pravdu povediac, neposlúchla som. S tou kamarátkou (ak ju ešte kamarátkou nazvať môžem) sme plánovali ísť na festival, ktorý sa koná tento týždeň od štvrtka do soboty. Keď sme mali ísť v pondelok pre lístky, tak jej reakcia bola na báze "No, ale ešte sa musím opýtať môjho...či mu to nebude vadiť, že pôjdem bez neho" akože SERIOUSLY?! Tak teda som sa zmohla na jediné a to je odpoveď formátu "To ako myslíš vážne? Teraz ideš kvôli jednému chalanovi rušiť všetko aj čo sme si plánovali? Tak ako myslíš!" Dosť úbohé z mojej strany... Lenže, ja si myslím, že tu nejde ani tak o to, že by jej to jej "milý" nedovolil... ale skôr tam chcú ísť spolu. V poriadku. Teraz počúvnem tú osobu a tú prestávku od nich dvoch si naozaj dám. Trošku ľutujem, že som sa na takom niečom, ako je festival (na ktorý ma naši akoby zázrakom pustili, ale musela som uzavrieť zmluvu s diablom, zahrňujúcu:stále čistý dom, stále čisté autá, v kancelárií nezaotáľať a nič nenechávať na poslednú chvíľu a ako čerešnička na torte - počas toho keď maminka bude v práci na rannej smene, ja mám na starosti obed) dohadovala s osobou, v ktorej som sa už raz sklamala. Takže poučenie do budúcna: PRAVIDLO PRVOTNOSTI - "Raz niečo pokazíš, skončil si!" P.S.: Znie to tak hrubo, neoblomne, až mi naháňa hrôzu, že mi práve teraz niečo také napadlo. Kira.

Kira´s life... | stály odkaz

Komentáre

  1. Zo života
    Ja si myslím, že by si na nich nemala byť až taká tvrdá. To, že chceš byť sebavedomá žena, v tom ti veľmi držím palce, ale neuchovávaj si v sebe zlosť ani pocity krivdy. Ja som stála na druhej strane barikády. Maco chodil s mojou kamoškou. Teraz už všetci vieme, že ak by zostali spolu, nebol by to dobrý vzťah. Napriek tomu, že kamoška je momentálne sama, má reálny pohľad na vec a pri pive s úsmevom prizná, že by ho musela zabiť keby bola s ním. A môžem ti s rukou na srdce povedať, že keď sa on do mňa zaľúbil a ja som do toho upadla tak nejako postupne, tak určite nie s úmyslom kamarátke ublížiť ;)
    publikované: 21.08.2014 10:59:00 | autor: v7kraska (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014